Appartementen vragenlijst

Voor de ontwikkeling van de appartementen zijn wij benieuwd naar uw woonwensen! Hoe ziet uw ideale appartement eruit? Zou u ons willen helpen? Vul dan via onderstaande link een korte vragenlijst in. Zo kunnen wij rekening houden met uw ideeën over wonen in Centro Meta.

Enquête starten

Stadsappartement centrum Kerkrade

Stadsappartement

Wonen op de eerste rang

Comfortabele, eigentijdse appartementen, in hartje Kerkrade. Als je houdt van de gemakken van het stadsleven, woon je hier op de eerste rang.

Het hart van Centro Meta wordt gevormd door een kleinschalig appartementencomplex met daarin diverse typen appartementen. Stuk voor stuk worden de appartementen voorzien van alle comfort om zorgeloos te genieten van het leven in de stad. Nog belangrijker, wij zijn benieuwd naar uw wensen.

In ontwikkeling

Wil je graag op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van de appartementen en Centro Meta? Meld je dan aan voor de Centro Meta nieuwsbrief.

Na het aanmelden ontvang je ook een formulier waarin je kunt aangeven wat jij persoonlijk belangrijk vindt aan je appartement. Dan kunnen wij daar tijdens de ontwikkeling misschien rekening mee houden.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen! Hoe ziet uw ideale appartement?

1, 2 of 3 slaapkamers?
Ligbad, douche óf twee wastafels?
Hoeveel woonoppervlakte?
Ondergronds parkeren?
Een separaat toilet?
Nul op de energiemeter?

Verkoopinformatie

Damen Makelaardij
Akerstraat 112
6417 BN Heerlen
045 - 571 22 55

Peters, Wiertz & Wijnands Makelaardij
Roerderweg 24
6041 NS Roermond
0475 - 31 00 40

Concept schetsen van het gebouw

Centro Meta nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang alle Centro Meta nieuws als eerste!