Appartementen ontwikkeling - update

Meer dan 100 reacties hebben wij mogen ontvangen op de enquête met betrekking tot de stadsappartementen in het plan Centro Meta en daar zijn wij jullie dankbaar voor. Bij de ontwikkeling van de stadsappartementen houden wij zoveel als mogelijk rekening met de door U aangegeven wensen en behoeften.

Lees verder

Appartementen vragenlijst

Voor de ontwikkeling van de appartementen zijn wij benieuwd naar uw woonwensen! Hoe ziet uw ideale appartement eruit? Zou u ons willen helpen? Vul dan hieronder een korte vragenlijst in. Zo kunnen wij rekening houden met uw ideeën over wonen in Centro Meta.

Enquête starten

Een nieuwe kijk op wonen in Kerkrade

Centro Meta is gerestyled

Ken je Centro Meta al? Dat dacht je maar! Het plan is namelijk nog volop in ontwikkeling. We zijn bezig met de finetuning van de ontwerpen waardoor het project een verrassende nieuwe uitstraling krijgt.

Wonen in hartje Kerkrade, in een appartement of huis dat precies past bij jouw woonbehoeften. Dat ziet er nu nóg beter uit. Want Centro Meta heeft een nieuw, gerestyled ontwerp. Kijk snel hoe mooi het gaat worden!

Midden in jouw leven

Bijzonder stukje binnenstad

Een unieke plek, midden in de stad: rustig, groen, met volop ruimte. Auto’s zie je er bijna niet, die parkeer je in de ondergrondse parkeergarage of op je eigen terrein. Centro Meta wordt een bijzonder stukje binnenstad met een diverse mix van woningtypes en van bewoners.

Meer over het plan

Centro Meta nieuwsbrief

Schrijf je nu in en ontvang alle Centro Meta nieuws als eerste!